Wie is Kaat ?

Na 18 jaar enthousiast in financieel management te werken begon er iets te kriebelen. Bovenop het vakkundig goochelen met cijfers kon ik het niet laten om – overal waar ik kwam – te bedenken hoe een ruimte gezelliger aangekleed kon worden. Al van in mijn tienerjaren verslond ik interieurmagazines, versleepte ik meubelstukken ‘om eens te proberen’, liet ik stoffen door mijn vingers glijden, verzamelde ik kleurstalen in verfwinkels en paste ik mijn woonplekken constant aan met seizoensgebonden decoratie. En ik was er goed in, daarvan getuigden de vele enthousiaste reacties uit mijn entourage.

Toen ik een tiental jaar geleden over het begrip ‘homestaging’ hoorde, kwam mijn aha-moment. Huizen sfeervol inrichten om de verkoop te versnellen voor een hogere prijs? Dat concept was toen in België nog nauwelijks gekend … Ik had het gat in de markt gevonden! Honderden tevreden klanten later doet het me nog altijd evenveel plezier als vastgoedmakelaars en particuliere klanten me bedanken nadat hun pand dankzij mijn weldoordachte transformatie sneller en voor een vaak hogere prijs werd verkocht. Daar doe ik het voor….

Omdat ik er rotsvast in geloof dat mensen een THUIS kopen trek ik alle registers open om de zintuigen van potentiële kopers te prikkelen door de ziel en de mogelijkheden van een huis bloot te leggen. Uit mijn divers samengestelde collectie van meubels en decoratie kies ik met passie en smaak “die” items die de woning tot zijn recht doen komen. De “WAUW” van de klant na een styling is de kers op de taart! Dit maakt mij steeds blij. ‘Hoe doe jij dat toch?’ krijg ik vaak als opmerking en dan voel ik mij even een tovenaar met een toverstok die van een lege VOOR een sfeervolle NA kan maken. Een huis kopen doe je op gevoel. Zo werk ik ook als persoon in mijn job. Met passie voor het aankleden van de woning en de juiste sfeer te creëeren voor de verkoop.

Ondertussen behoor ik tot de meer ervaren en veelgevraagde vastgoedstylistes in België. Mijn neus voor cijfers en voor styling blijken een winnende combinatie. Ik hou het prijskaartje altijd scherp voor ogen, zodat mijn advies zeker een meerwaarde oplevert voor de verkoper.

Vastgoedstyliste Kaat Reyntjens © 2021 | siteontwerp : Kaplus, ontwikkeling : Matica