10 tips om uw woning sneller te verkopen

10 tips voor een SNELLERE VERKOOP van je woning voor een CORRECTE PRIJS. Prikkel zoveel mogelijk alle zintuigen van de potentiële koper. GEUR Tip 1 Hoe kan je voor een aangename geur zorgen ? De geur van een vers gebak zorgt er voor dat er een huiselijke sfeer gecreëerd wordt. Bak een cake vóór het bezoek van de potentiële koper. Recept voor een lekker, geurende cake : Ingrediënten : 200 gr. Boter (vb planta) , 200 gr. Zelfrijzende bakmeel (vb imperial), 200 gr. Suiker, 4 eieren, 1 zakje vanillesuiker Stap 1 klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker schuimig, smelt de boter en voeg deze erbij. Zeef de bakmeel en spatel het in porties onder het beslag Stap 2 Strijk een cakevorm in met gesmolten boter en bestuif hem met bloem Stap 3 Vul de cakevorm voor ¾ met het beslag en zet hem vervolgens 30-35 min. in een voorverwarmde oven op 180°C Tip 2 Hoe kan je onaangename geuren verwijderen uit de woning ? Vermijd zoveel mogelijk artificiële produkten zoals Febreze, Airwick,… Ze verdoezelen enkel geuren maar nemen ze niet weg. Om geuren te verwijderen kan je op www. ecodor-ontgeuring.be verschillende produkten vinden die op een efficiënte manier werken.
  • EcoPet geur & vlekweg is een bio-spray welke onaangename geurtjes & vlekken verwijdert op plaatsen waar uw huisdier komt of verblijft, zoals de kattenbak, hondenmand, kooien van knaagdieren, etc.
  • Ecohome : Deze luchtverfrisser (geurbestrijder) breekt de geurmoleculen in de lucht op natuurlijke wijze af. In plaats van een geur OVER de stank heen te spuiten (wat bijna alle luchtverfrissers doen), verdwijnt de stank.
ZICHT Tip 3 Hoe zorg je voor een aangename sfeer ? Of het nu winter of zomer is, overdag of ’s avonds ,laat altijd een paar theelichtjes of kaarsen branden. Gebruik geen geurkaarsen maar gewone theelichtjes. Tip om een kaars langer te laten branden : plaats de kaarsen 2u voor het aansteken in de diepvriezer. Tip 4 Hoe zorg je voor harmonie ? Combineer neutrale kleuren met accentkleuren. Een vers boeket snijbloemen op tafel zorgt voor een mooi accent. Zorg er voor dat de kleur van de bloemen dezelfde is als de accentkleur die gebruikt wordt in deze ruimte. Tip om snijbloemen langer vers te houden : Voeg een theelepeltje suiker of een snuifje zout bij het water in de vaas. Ververs het water om de paar dagen en de bloemen behouden langer hun frisheid. GEHOOR Tip 5 Hoe zorg je voor aangename geluiden ? Zorg voor een zachte achtergrondmuziek tijdens de rondgang van de woning. Muziek maakt endorfines vrij en activeert het emotiecenter in de hersenen. Tip voor een aangename radiozender : Zen FM 102.8 Tip 6 Hoe kan je storende buitengeluiden maskeren ? Een drukke weg kan je op de achtergrond brengen door een waterpartij of subtiele windbellen in de tuin. TAST Tip 7 Waaraan voelt de kandidaat-koper Zorg ervoor dat alle oppervlakken proper zijn en vrij van stof en vuil, let vooral op de vloeren, werkvlakken, handgrepen, deuren, lichtschakelaars, de trapleuning Tip 8 Hoe kan je de tastzin van de kandidaat-koper stimuleren ? Zet een raam open, de golvende gordijnen die de lucht zichtbaar doen bewegen stimuleren de tastzin. Zo zorg je ook voor frisse lucht in de kamer. SMAAK Tip 9 Hoe kan je de smaakpapillen van de kandidaat koper stimuleren ? Zet een fruitschaal op de keukentafel gevuld met groene Granny Smith appels. Dit is een mooi accessoire voor de keuken die ook voor een frisse tint zorgt. De groene kleur is ontspannend, verfrissend en kalmerend voor het oog. Het symboliseert evenwicht, harmonie en verjonging. Tip 10 Nog een laatste tip : Plaats  in de inkomhal een schaaltje met snoep. Dit stimuleert niet alleen ons smaakzintuig maar zorgt ook voor een herinnering. Ieder kind weet bij welke bakker hij het liefst brood koopt… bij deze waar hij een snoepje krijgt. Dit zijn alvast een aantal tips die kunnen helpen om de zintuigen van de kandidaat-kopers te prikkelen. Heb je interesse in een vastgoedstylingsadvies voor jouw woning, ik help je graag. Neem vandaag nog contact op .